Vrei prajituri de casa la evenimentul tau? Pensiunea Arena iti livreaza cele mai bune prajituri fara conservanti FOTO (P)


Pensiunea Arena, situata chiar in vecinatatea stadionului Cluj Arena, iti pregateste cele mai bune prajituri de casa, fara conservanti. Acestea sunt potrivite pentru evenimente de orice fel si sunt distribuite prin serviciul de catering.

Prajiturie se pot comanda si pentru petreceri acasa sau pentru sarbatori.

Sortimentele din care puteti alege sunt: vargabeles, gombot cu prune, rulada cu nuca, prajitura cu mere, albinita, negresa, salam de biscuit, cheescake si snikers.

"Prajiturile sunt pregatite inaintea evenimentului. Sunt facute fara conservanti, astfel au gustul autentic de prajitura de casa. Oferim servicii de catering pentru prajituri deoarece, acestea au un alt gust, mai bun si nu sunt atata de dulci ca si cele de magazine", a declarat Cristina, cofetarul si bucatarul pensiunii Arena.

Serviciile de catering oferite de Pensiunea Arena includ si mancare proaspat gatita pentru petreceri si evenimente. Meniul este facut la cererea clientului si este livrat la locul evenimentului. 

Comentarii Facebook