”Vrăjitor”, prins în flagrant în timp ce lua 2.000 de lei de la un clujean, pentru descântece. A ajuns în arest FOTO


Polițiștii clujeni au prins în flagrant un bărbat care încerca să înșele un bătrân de 82 de ani, cerându-i bani în schimbul promisiunii de tămăduire și descântec.

La  data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida -  Post Poliție Comunal Mociu au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune”, anunță IPJ Cluj.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict. Astfel, bărbatul în vârstă de 63 de ani, din județul Galați, a fost depistat pe raza comunei Mociu în timp ce primea 2.000 de lei, bani marcați, de la persoana vătămată – un bărbat, de 82 de ani, din  comuna Mociu.

Conform investigațiilor, cel în cauză ar fi solicitat bani/alte bunuri de la persoană vătămată în schimbul unor promisiuni de tămăduiri, descântece, binefaceri.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută de Codul penal.


Comentarii Facebook