”Vom ucide toti urșii vostri. Sunteti o țară ieftină!” - Anunțul unui vânător străin pe Facebook

 

Un vânător străin a postat pe Facebook un anunț prin care anunța organizarea unei partide de vânătoare de urși bruni în România, prețul fiind 4.500 de euro.

 

Hunting Offer For Brown Bear In Romania. Only 4500 Euro For A 550 CIC Points Brown Bear In October 2013. Guaranteed. The price includes: full board accommodation in a quality lodgement, transportation from/to the airport, insurance and hunting permits. No Trophy Fee.One In A Life Time Opportunity. Please Contact By Email At: contact@huntingandsportingltd.com

 

(traducere- Oferta de vânătoare pentru ursul brun în România. Doar 4500 Euro pentru un 550 puncte CIC Ursul În luna octombrie în 2013. Garantat. Prețul include: cazare cu pensiune completa într-o depunere de calitate, transport de la / la permisele de aeroport, de asigurări și de vânătoare)”, a scris pe Facebook o firmă scoțiană care organizează excursii în România.

 

Indignată de fotografia postată, cu un urs brun împușcat, o româncă i-a scris lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd: ”Vă rog nu ne ucideţi urşii. Trebuie să faceţi asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteţi bucura de viaţă?”.

 

Ba da, vom ucide toti urși vostrii, toate pasarile din Delta Dunării, toti cocosii de munte, toate vietaitatile salbatice si toate caprelenegre si caprioarele rosii. Sunteti o țară ieftină, cu conducătorii ieftini, politicieni corupti și asta meritati”, a fost răspunsul primit, care a devenit rapid viral pe Facebook.

 

Vânătorul a șters postarea de pe Facebook după izbucnirea scandalului.

Comentarii Facebook