Voluntarii Rescue 4x4 Cluj vor distribui alimente celor aflați în carantină! Se strâng și alimente și alte bunuri


Voluntarii Rescue 4x4 Cluj se pun la dispoziția autorităților și vor interveni în cazurile de urgență, pentru a distribui alimente și alte ajutoare. 

Începând cu data de 10 martie 2020, în baza protocoalelor naționale de colaborare, Asociația Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4 a început acțiunile pentru susținerea eforturilor instituțiilor statului, DSP, Jandarmerie, Etc.., fiind la dispoziția autorităților cu  voluntari 24 din 24 7 zile din 7 pe toata perioada necesara si nu numai.

Duminica dimineața la ora 8 coordonatorii Asociația Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4  s-au prezentat la centrul DSP Cluj pentru stabilirea sarcinilor, cu diverse instituții ale statului (ISU, DSP, Smurd , etc). La aceasta discutie au participat și reprezentanți de la Beard Brothers, Tineretul Național Liberal, etc.

Membrii Asociației Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4 au fost solicitați de către prefect sa distribuie alimente persoanelor aflate în carantină.

Membrii Asociației Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4 vor participa la acțiunea de distribuire a alimentelor și a logisticii forțelor de ordine ce supraveghează centrele de carantina.

De asemenea, în cursul zilei de azi, Membrii Asociației Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4 au făcut o donație la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU Cluj) constand in hartie pentru imprimante/xerox , servetele si hartie igienica, birotică.

S-a hotărât ca începând cu ziua de duminică,15 martie 2020, orele 14.00 sa se înceapă acțiunea de introducere a datelor în sistemul informatic național. 

La ora 14.00 voluntarii s-au prezentat la comandamentul de lucru, și s-au apucat de sortat fise, de introdus în sistemul național a persoanelor infectate cu covid19/sars .

S-a lucrat la foc continuu pana tarziu in noapte cand ni s-a transmis ca se asteapta sa soseasca alte fise incepand cu  ziua de luni, 16 martie 2020 , orele 10 sa se prezinte voluntarii pentru a continua introducerea datelor în sistem. Din acel moment, voluntarii asociației Rescue 4x4 au fost în permanență la dispoziția autorităților competente.

Membrii Asociației Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4 se afla in permanenta conectati cu instituțiile statului.

Toți membrii Asociației, au luat la cunostinta de riscurile la care se expun, care ulterior (în cursul zilei de sâmbătă 14 martie 2020) au fost trimise la ISU ca sa fie luate în evidenta autorităților.

Județul Cluj, după București și județul Ilfov, are cei mai mulți membrii activi, peste 300 care sunt disponibili 24 din 24 7 zile din 7.

Persoanele care doresc sa sustina cu donații, alimente, birotică și alte lucruri ne pot contacta : 0743 062 756”, precizează reprezentanții Asociației.  

Comentarii Facebook