Voluntarii au marsaluit prin centrul Clujului! FOTO


Voluntarii au marsaluit prin centrul Clujului in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului.

"Ofera-te voluntar!", "Schimba ceva!", "Ajutorul tau e pretios!", "Nu fi spectator, implica-te!", sunt cateva dintre mesajele transmise astazi de participantii la Parada Voluntarilor organizata de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului.

"Cei peste 80 de voluntari romani si straini au animat atmosfera in oras cu ajutorul fluierelor, a baloanelor si pancartelor. Lor li s-au alaturat mai multi clujeni care s-au aflat pe traseul paradei – Piata Lucian Blaga – strada Napoca - strada Eroilor - Piata Avram Iancu. Oamenii au putut afla ca voluntarii sunt persoane tolerante, solidare, implicate si responsabile, care destind atmosfera in jurul lor prin spiritul lor vesel", precizeaza organizatorii manifestarii.

La capatul traseului, in Piata Avram Iancu, participantii la parada s-au jucat cu cateva baloane imense inscriptionate cu mesaje de sustinere a voluntariatului.

La evenimentul de astazi au participat voluntarii internationali ai CVCN, voluntari din partea Aiesec, Serviciul de Ajutor Maltez, Estuar, Green and wild, Habitat pentru umanitate, Noi orizonturi, Support for youth development, Astru, Diakonia si World Vision.

Saptamana Nationala a Voluntariatului organizata de CVCN continua maine la Turda, unde  in jur de 20 de voluntari vor construi custi pentru 90 de caini ai adapostului Asociatiei Trei Frati Patati.

Comentarii Facebook