Vlad Tepes, incarcerat la Gherla! Alaturi de el au mai fost trimisi dupa gratii alti patru complici din dosarul "Cazino"


Vlad Tepes si Sule Adalbert Valentin, Szabo Alexandru Remus, Misca Ionel Bogdan si Pop Ioan au fost incarcerati la Gherla, in urma sentintei definitive din dosarul "Cazino".

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis in 15 decembrie sa mentina definitiva sentinta Curtii de Apel Timisoara, din 19 februarie 2010, prin care cei cinci erau condamnati la 5 ani de inchisoare.

Vlad Alexandru Tepes a fost arestat preventiv, in 15 septembrie 2005, pentru santaj si constituirea unui grup de criminalitate organizata.

In 17 octombrie 2005, au mai fost arestati Valentin Adalbert Sule, poreclit "Tinut", si Alexandru Remus Szabo, zis "Soni", pentru sprijinirea unui grup infractional. Cei cinci erau acuzati de procurori ca percepeau taxa de protectie mai multor patroni de baruri din Cluj Napoca si se ocupau de recuperari de bani prin santaj si batai. In total, membrii gruparii ar fi obtinut profituri de sute de mii de euro, bani pe care i-ar fi investit in terenuri, apartamente si masini de lux.

In 7 noiembrie 2005, a fost arestat si Ioan Pop, fiul fostului sef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din IPJ Cluj, dar si Ionel Bogdan Misca, ambii acuzati de sprijinirea unui grup infractional organizat.

 

Vlad Tepes si complicii lui au fost incarcerati in baza unor mandate emise de Tribunalul Arad. Citeste AICI alte detalii despre acest dosar.

Comentarii Facebook