Duminica 16 Decembrie

Vitezoman pe Autostrada Transilvania. Un șofer îndrăzneț a fost prins cu 204 km/h și cu permisul suspendat


Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din județul Hunedoara, a fost prins, marți, de către polițiști în timp ce gonea cu peste 200 km/h pe Autostrada Transilvania.

Astăzi, în jurul orei 16.50, poliţiştii Biroului de Poliţie A3 Transilvania din cadrul I.G.P.R. au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă”, potrivit unui comunicat IGPR.

Tânărul a fost înregistrat cu aparatul radar pe sensul de mers Gilău - Turda, conducând cu o viteză de 204 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea deja permisul de conducere suspendat, întrucât, la sfârşitul săptămânii trecute a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 136 km/h într-o localitate din judeţul Gorj.

La momentul respectiv, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei, fiindu-i suspendat, totodată, dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Comentarii Facebook