UPDATE Viteza face victime la Cluj! O persoană a ajuns la spital în urma unui accident FOTO


UPDATE 1

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc între localitățile Apahida și Corpadea, în jurul orei 14.10.

Pompierii au intervenit pentru a descarcera o femeie, de cca 20 de ani, care a rămas blocată într-unul dintre autoturismele implicate în accident și care suferise multiple traumatisme. S-a efectuat imediat extragerea acesteia folosind echipamentele speciale, astfel încât să evite agravarea leziunilor suferite. 

Operațiunile pentru descarcerare au durat cca 15 min, după care echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență, femeii aflate în stare de conștiență, și a transportat-o de urgență la spital.

A mai fost consultat la locul accidentului de către echipajul SAJ un bărbat de cca 55 de ani.

----------------------------

UPDATE

Conform IPJ Cluj, o femeie de 20 ani din localitatea Sărmaşu, judeșul Mureș, a condus auto pe DN16 înspre Cluj-Napoca, iar într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu auto condus de un bărbat de 58 ani din localitatea Apahida, județul Cluj. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto.

Partea carosabilă a fost eliberată, iar traficul a fost reluat.

----------------------------------------------

Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc joi după-amiază, pe raza comunei Apahida, în afara localității Corpadea.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar din primele informații este vorba despre neadaptarea vitezei în curbă.

În urma impactului o persoană a fost rănită.

Momentan, traficul în zonă este blocat.

Comentarii Facebook