Vineri, noaptea șoferilor beți și fără carnet la Dej



Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost plină de evenimente pentru polițiștii din municipiul Dej care au prins mai mulți șoferi fie sub influența alcoolului, fie fără un permis de conducere.


Vineri, 5 februarie, în jurul orei 23:30, un șofer de 35 de ani a fost oprit de polițiști în timp ce se deplasa pe strada Unirii. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0.80 mg/alcool pur în aerul expirat.


În același timp, polițiștii rutieri din municipiul Dej au prins un bărbat de 38 de ani, din comuna Cășeiu, care se deplasa în municipiu, tot sub influența băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentrație de 0.66 mg/alcool în aerul expirat.


Cei doi bărbați au fost conduși la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.


Șoferi fără permis pe străzile Clujului


În aceeași noapte, polițiștii din Dej au prins un tânăr de 23 de ani, din Bistrița-Năsăud, care se afla la volanul unei mașini, pe raza satului Sânmărghita, fără a deține permis de conducere.


În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

Vineri, în jurul orei 13:00, pe străzile municipiul Cluj-Napoca, polițiștii au prins un tânăr de 19 ani, tot din județul Bistrița-Năsăud, care conducea o mașină pe strada Fabricii. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea un permis de conducere.

Comentarii Facebook