Vineri, 12 Aprilie, brandul KSA deschide un nou magazin în cartierul Mărăști din Cluj-Napoca. Reduceri de 50% la toate produsele la inaugurare

Experiență nouă de shopping: reducere graduală a prețurilor de la 50% la 90%


În data de 12 Aprilie 2024, brandul KSA, inaugurează un nou magazin în orașul Cluj-Napoca. Noul magazin, KSA Mărăști va fi amplasat pe Str. Iazului, nr. 13-15, iar evenimentul de deschidere va avea loc începând cu ora 12:00.

Din dorința de a da o a doua șansă produselor resigilate sau celor provenite din lichidări de stocuri, KSA redefinește experiența tradițională de shopping, prin scăderea graduală a prețurilor acestora de la 50% la 90% în decurs de o săptămână și prin poziționarea aleatorie a produselor, fără a fi grupate pe categorii precum în magazinele clasice.

„Un altfel” de magazin, plin cu electronice, electrocasnice, jucării, periferice IT, gadget-uri, accesorii de bucătărie, articole și echipamente sportive, decorațiuni pentru casă, scule și multe alte produse provenite din lichidări de stocuri de pe Amazon, cu reduceri care ajung și la 90% conform ciclului de reduceri de o săptămână.

KSA Mărăști, al doilea magazin din Cluj-Napoca al brandului


ksa magazin 2.jpg


KSA Mărăști se alătură celorlalte magazine de sub umbrela brandului și își propune să vină mai aproape de publicul clujean, cu reduceri zilnice și mii de produse cu prețuri neașteptat de mici.

În prezent, brandul KSA mai deține trei magazine, încă unul în orașul Cluj-Napoca, KSA Calea Baciului, unul în orașul Sibiu, KSA Sibiu și un alt magazin în orașul Alba Iulia. Noul magazin, KSA Mărăști va funcționa în fiecare zi de luni până duminică, în intervalul 10:00- 21:00.

Comentarii Facebook