Vilă de 1,5 milioane de euro în Făget, la periferia Clujului! Oare am înnebunit? De unde vin aceste prețuri? - VIDEO


O agenție imobiliară a stabilit prețul unei case din Făget la 1,5 milioane de euro, pentru 250 de mp de construcție și 800 de mp de teren. 

Casa este frumoasă, dar prețul este enorm. 

Parter: zona de living cu loc de luat masa, bucataria separata, camera pentru sala de sport, spatiu tehnic, camara, hol, baie, terasa de 36 mp si o terasa acoperita;

Etaj: dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, doua dormitoare, doua dressinguri, hol, baie, spalatorie.

S-a folosit marmură de Carrara si Nero Maquina, iar etajul finisat cu parchet din lemn masiv. Proprietatea dispune de centrala termica proprie, incalzire prin pardoseala controlată prin wireless pentru fiecare camera, sonorizare pentru fiecare baie si living controlată individual. Exteriorul este amenajat cu gazon, plante ornamentale, zona de barbeque, tuia, irigatie automatizata, robot pentru taiat iarba, porti automatizate, sistem alarma si supraveghere video. 

E drept că prețurile de construcție a unei case au crescut mult, dar cu 1,5 milioane de euro este o sumă foarte mare. 1000 de mp în Făget costă 350.000 de euro, iar construcția unei vile ultrafinisate, cu 2000 de euro pe mp, costă 500.000 de euro. Așadar ajungem la 850.000 de euro, în cel mai scump caz, dar până la 1,5 milioane de euro e cale lungă.

Comentarii Facebook