VIDEO - Un taximetrist acuză Politia Cluj de abuz. A oprit în Piața Mărăști pentru un client, când semaforul era VERDE

 

Un taximetrist din Cluj acuză Poliția Rutieră de abuz. El a oprit pentru a lua un client înainte de trecerea de pietoni din Piața Mărăști, cu toate că era verde pentru autoturisme. 

 

VIDEO mai jos.

 

Am oprit 30 de secunde regulamentar fara sa deranjez pe cineva conform Legii nr. 38/2003 (actualizata 2014), privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere (art. 20, alin. (4)) care spune:


“(4) Pentru imbarcarea sau debarcarea unui client, taxiurile pot opri si pe drumurile publice cu restrictii privind oprirea, cu exceptia locurilor periculoase, cu conditia sa nu fie perturbata circulatia prin aceasta manevra.”

 

In concluzie eu am procedat regulamentar. Agentul influenteaza clientul meu sa plece cu alta masina ceea ce nu era treaba lui, iar cand persoana se da jos din masina merge fara sa mai aiba treaba cu mine si cu actele care trebuia sa le dau, sa se asigure ca persoana pleaca si ca nu o sa mai depuna marturie abuzului facut de agent.

 

Eu voi castiga procesul impotriva abuzului facut de agent, dar va recomand sa nu va lasati prostiti si amendati de acesti spagari pentru orice nimic. AVETI DREPTURI, INVATATI-LE!”, a scris taximetristul pe trafictube.ro.



Comentarii Facebook