VIDEO - Seful de post din comuna Calarasi, de langa Turda, este acuzat ca a lovit o persoana cu handicap si i-a injurat ca la usa cortului pe localnici


Seful de post din comuna Calarasi este acuzat de localnici ca a lovit o persoana cu handicap, care se afla intr-un mijloc de transport special. Oamenii au sarit in apararea consateanului lor, dar seful de post Ioan Mandrut a inceput sa ii injure si sa ii agreseze.

Scena s-a petrecut in satul Bogata, din comuna Calaras, in jurul orei 22.00, cand localnicii sustin ca l-au vazut pe seful de post cum l-a lovit pe barbatul aflat in caruciorul improvizat. Pentru ca Ioan Mandrut nu s-a oprit si a inceput sa ii injure si sa ii bruscheze si pe ei, oamenii au sunat la 112 si a venit un echipaj din Turda, care a aplanat conflictul. Localnciii din comuna "pastorita" de seful de post spun ca sunt terorizati de aceasta, care are un comportament violent.

Oamenii au fost nemultumiti ca Ioan Mandrut nu a fost verificat cu etilotestul pentru ca ei sustin ca seful de post era baut si din aceasta cauza era atat de agresiv. Toata scena si jignirile aduse localnicilor s-a petrecut in plina strada si a fost filmata cu telefonul mobil si pusa la dispozitia politiei pentru cercetari.

Localnicii din Calarasi sustin ca Ioan Mandrut, seful de post din comuna, nu este la prima isprava. Acum cativa ani, doua fete minore au declarat in fata instantei ca au fost obligate sa intretina relatii sexuale cu politistul, dar "omul legii" a scapat de acuzatii.

Pentru cele intamplate duminica seara, insa, conducerea IPJ Cluj a anuntat ca a fost declansata o ancheta si "a dispus deplasarea la fata locului a unei echipe de cercetare de la Politia Municipiului Turda, pentru stabilirea situatiei de fapt. Ca urmare a concluziilor primelor verificari efectuate, s-a dispus declansarea procedurii cercetarii prealabile pentru adoptarea unui comportament necorespunzator fata de cetateni, contrar regulilor de conduita, stabilite prin Codul de etica si deontologie al politistului si Statutul politistului fata de agentul de politie" a declarat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant a Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj (IPJ), Gina Pop.

 

 

 

Daca sunteti martorii unor evenimente care au calitate de stiri va rugam sa ne sesizati sau sa ne trimiteti imagini pe adresa redactiei office@stiridecluj.ro

 

 

 

VIDEO si FOTO: Amator

Comentarii Facebook