VIDEO. O mămică din Cluj bate obrazul administrației locale: „De ce naiba trebuie să fie o luptă să trăiești în acest oraș?”


Lucrările de renovare a străzilor din Cluj le dă bătăi de cap clujenilor. Mămicile se chinuie să meargă cu căruciorul pe Calea Moților, printre pietre, pentru că administrația locală nu a facilitat accesul cetățenilor pe drumurile din această zonă. 

Cu siguranță, e important să se renoveze și modernizeze Clujul, însă înaintea de finalizarea lucrărilor oamenii au nevoie de soluții pe termen scurt. Sau mămicile din Cluj-Napoca trebuie să-și ridică căruciorul și să meargă cu el în brațe când merg în zona Platinia?

Clujul e prin excepție un oraș de 15 minute: îți ia 15 minute să-ți faci curaj și un plan creativ ca să treci de obstacolele ce îți stau în cale pe cel mai banal drum.

Știu că s-a mai postat asemenea conținut aici, dar problema e tot aici. Și chiar agravată! 

Vis-a-vis, pe Moților spre Piezișă, nici n-aș fi putut filma, că aveam nevoie de ambele mâini ca sa împing căruciorul prin nisipul fin de deltă, plus ajutor de la trecători să parcurg 100 de metri de fost trotuar. 

Sau puteam să ridic în brațe căruciorul și copilul pe o distanță de 100 de metri.

Sau puteam să circul pe carosabil, împreună cu mașinile. 

De ce naiba tre' să fie o luptă să trăiești în acest oraș? Ce rost are să faci o modernizare, dacă până e gata, cetățenilor li se îngreunează și chiar oprește accesul în zonele renovate? Care mai și durează o veșnicie sa se finalizeze? Ajutați-mă să pricep. Și sa inund myCluj cu solicitări de acest gen. Așa ceva nu e acceptabil!”, a transmis clujeanca în „Clujul Civic”. 

Comentarii Facebook