VIDEO. Minoră din Cluj, căutată de poliție după ce a fugit de acasă. AȚI VĂZUT-O?


Polițiștii clujeni au venit cu o precizare, în urma comunicatului transmis în cursul dimineții de astăzi, 29 aprilie, privind plecarea voluntară a unei minore, în vârstă de 15 ani, din localitatea Aghireșu, județul Cluj.

Punem la dispoziția dumneavoastră materialul video în care a fost surprinsă aceasta, aspecte constatate în cadrul cercetărilor efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Imaginile au suprins-o pe minora Chiș Natalia-Maria, la data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 17.00,  în timp ce se afla în gara localității Aghireșu, de unde, ulterior, s-ar fi deplasat cu un tren de călători până în municipiul Cluj-Napoca. Aceasta era înfățișarea minorei la momentul plecării minora purta un hanorac galben”, anunță IPJ Cluj. 

Semnalmente: înălțime aprox. 1.60 m, greutate aprox. 60 kg, ochi căprui, păr șaten, des, forma feței ovală, constituție corpolentă. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook