VIDEO - Incendiu VIOLENT la un apartament din Florești! Pompierii intervin cu cinci autospeciale pentru stingerea incendiului


Patru autospeciale de stingere din cadrul ISU Cluj intervin în aceste momente la un incendiu care a cuprins un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe cu patru nivele, de pe strada Stejarului, localitatea Florești. 

La fața locului au fost dislocate patru autospeciale pentru stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD. Flăcările au fost lichidate imediat ce forțele de intervenție au ajuns la fața locului, iar până în prezent nu sunt persoane care să solicite consult medical”, anunță ISU Cluj.

Intervenția este în dinamică, revenim cu detalii imediat ce se pompierii vor finaliza operațiunile de la fața locului.

Actualizare:

La fața locului au fost dislocate cinci autospeciale pentru stins incendii, o autoscară, un echipaj SMURD și unul SAJ.

15 locatari din apartamentele situate pe scara de bloc s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor. Flăcările au afectat un apartament situat la etajul 2 și balcoanele situate la etajele 3 și 4 de deasupra acestuia”, potrivit ISU Cluj.

Un bărbat de 30 de ani, ce prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și a feței, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ. Acesta a fost transportat la spital în stare de conștiență și cooperant.

Cauza probabilă a incendiului este o lumânare lăsată nesupravegheată.


Comentarii Facebook