VIDEO - Incendiu în Florești. Mansarda unui bloc de pe strada Porii a luat foc / UPDATE: Imagini din dronă


UPDATE (20:10)

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu care a afectat un bloc de locuințe din comuna Florești. La fața locului au fost trimise șapte autospeciale, iar apelul de urgență a venit în jurul orei 15:01. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că flăcările s-au manifestat generalizat, cuprinzând acoperișul imobilului, care era format și din elemente de lemn. De asemenea, vântul a favorizat propagarea flăcărilor. Acestea s-au manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 mp și au distrus complet șapte apartamente. De asemenea, încă două apartamente sunt afectate în proporție de 50%. Toți locatarii s-au auto-evacuat și nu au existat victime. Ulterior, o femeie de 43 de ani a suferit un atac de panică și a fost consultată de echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 19:00. O comisie special întocmită va stabili cauza de la care a pornit incendiul.

-----------------

UPDATE (17.55)

La o prima estimare, sunt 10 apartamente afectate de incendiul de la Florești. Șapte autospeciale intervin la fața locului. Întreg blocul a fost evacuat, iar nimeni nu a fost rănit. Ulterior, o femeie a suferit un atac de panică și este consultată de echipajul SMURD.

-------------------------

UPDATE (15.30)

Pompierii intervin cu cinci autospeciale la fața locului. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 100 de mp. Se lucrează pentru lichidare. În continuare, nu sunt anunțate victime”, a transmis ISU Cluj.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un incendiu a izbucnit astăzi, 7 aprilie, în jurul orei 15:15, pe stradat Porii din localitatea Florești. Flăcările au cuprins un apartament aflat la mansarda unui imobil de patru etaje. 

Încă nu se știe de la ce a pornit focul, cert este că locuitorii din zonă spun că fumul este din ce în ce mai dens, iar pompierii au ajuns abia după 15 minute de la apelarea 112. 

Nu se știe dacă este cineva în interiorul apartamentului sau dacă există victime. 

Pompierii intervin cu cinci autospeciale la fața locului. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 100 de mp. Se lucrează pentru lichidare. În continuare, nu sunt anunțate victime.


Comentarii Facebook