VIDEO - Imagini nedifuzate de la accidentul cu BMW -ul, care a fost tăiat în două de un stâlp pe Calea Moților


Accidentul de duminică dimineața, de pe Calea Moților, soldat cu un mort, a șocat opinia publică clujeană. În ultimele 30 de ore au apărut informații suplimentare despre acest caz și despre cel care se afla la volan.

Șoferul ar fi plecat duminică dimineașa în trombă, supărat că pierduse la jocurile de noroc.  ”Colega mi-a zis că băiatul a venit aici, a băgat ceva bani, mulți, și a plecat nervos”, a declarat un angajat al unei agenții de jocuri de noroc din Cluj-Napoca.

Procurorii DIICOT Cluj l-au cercetat pentru trafic de droguri pe Bogdan Lazăr, tânărul care a murit duminică dimineața în accidentul de circulație de pe Calea Moților. 

FOTO/VIDEO. Accident grav pe Calea Moților, Cluj-Napoca! Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața după o coliziune violentă

DIICOT Cluj a probat faptul că acesta și fratele lui, Andrei-Vlăduț, vindea plicurile cu substanțe interzise primite de la tatăl lor, Călin Septimiu Lazăr.

Lazăr Septimiu Călin a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse psihoactive. În perioada august-octombrie 2015, a procurat substanței psihoactive și le-a transportat la domiciliul său, unde le-a ambalat în pliculețe de plastic, după care le-a pus la dispoziție fiilor săi Lazăr Bogdan și Lazăr Andrei-Vlăduț, pentru a fi distribuite mai multor persoane, printre care Alexandru Uioreanu (fiul fostului președinte al Consiliului Județean Cluj – n.red.)”, precizează procurorii DIICOT Cluj.

Bogdan Lazăr a fost condamnat numai la plata unei amenzi penale în valoare de 6.640 de lei, pe care Tribunalul Cluj a fost de acord să o schimbe în ”obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 66 de zile în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca sau în cadrul Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca”.

Duminică dimineața, Bogdan Lazăr conducea un BMW împrumutat de la un prieten și a intrat cu mașina într-un stâlp de pe Calea Moților. Viteza a fost atât de mare, unii martori spun că a avut chiar 180 km/h, încât mașina s-a despicat în două pe lungime, iar șoferul a fost strivit pe loc.

Vezi imaginile de mai jos, cum stâlpul a tăiat mașina și a fost scos cu ajutorul unei autospeciale CTP Cluj.

Comentarii Facebook