Polițist clujean ”cârpit” de un tânăr la o petrecere, unde a fost chemată patrula din cauza gălăgiei


Un polițist a fost lovit de un tânăr, nemulțumit că agenții le-au oprit petrecerea care deranja populația.

Luni, 26 septembrie, un tânăr de 24 de ani, din comuna Cămărașu, județul Cluj a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore după ce a agresat fizic un agent de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida.

Agresiunea s-a produs în 24 septembrie, în jurul orei 19.40, când polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost solicitați prin apel 112 pentru a interveni la un eveniment în localitatea Sâmboleni, comuna Cămărașu, unde era afectată ordinea și liniștea publică.

Echipajul de polițiști a constatat că la imobilul unde se reclama evenimentul, o persoană de sex masculin, în vârstă de 31 de ani, ar fi ascultat muzică la un nivel ridicat, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică.

Acesta a refuzat să se legitimeze și a devenit agresiv verbal, polițiștii procedând la încătușarea lui, moment în care o altă persoană de sex bărbătesc s-a apropiat de agenții de poliție, lovindu-l cu pumnul în zona feței pe unul dintre ei,  ulterior fugind de la fața locului.

Întrucât în zonă s-au adunat mai multe persoane care se manifestau agresiv față de polițiști, starea conflictuală degenerând, aceștia au fost nevoiți să execute 3 focuri de avertisment cu arma din dotare, în plan vertical, pentru restabilirea ordinii publice.

De asemenea, la fața locului au fost dirijați de urgență polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și o grupă operativă de jandarmi, care au intervenit pentru restabilirea ordinii publice.

Bărbatul care a agresat fizic polițistul a fost identificat și depistat, fiind vorba despre un tânăr de 24 de ani, din comuna Cămărașu, pe numele căruia procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore.

Agresorul este cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Comentarii Facebook