VIDEO/FOTO - Pârtiile din Cluj, luate cu asalt, după ce a nins toată noaptea. Clujenii, prezenți de dimineață pe pârtia Buscat


Sâmbătă, 21 ianuarie, după ce a nins consistent pe pârtiile din Cluj, clujenii s-au înghesuit dis de dimineață la Buscat, Băișoara pentru a schia pe pârtiile din stațiune.

Începând de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, parcarea în weekend/vacanțe/zile libere se va face contra cost. 15 lei /zi. Validarea tichetului se va face la restaurantul Cota 1600 ( cel din parcare). În afara parcării Buscat, locurile de parcare sunt gratis și în cazul în care vi se cer bani vă rugăm să reclamați la ANAF/Jandarmerie, ANPC”, au transmis reprezentanții de la Buscat Resort Băișoara. 

Stațiunea Buscat are cinci pârtii: una de inițiere, dotată cu un telescaun și babylift pentru copiii care învață să schieze, pârtia albastră de 1.300 m, pârtia verde de 1.700 m, pârtia roșie de 800 m și cea neagrp de 900 de metri, dar și o pârtie dedicată celor care vor să se dea cu sania. 

pârtie 3.jpg

Varful Buscat are o înălțime de 1676 m și este situat la 60 de km de Cluj-Napoca și aproximativ 100 km de Alba Iulia, Târgu Mureș și Zalău și la 3 km de stațiunea Băișoara.

Sursa foto: buscat.ro

Comentarii Facebook