Persoană blocată într-un apartament din Turda. Intervin pompierii clujeni


Pompierii clujeni de la detașamentul Turda intervin la un caz pe strada Calea Victoriei din municipiul Turda, unde o persoană este blocată într-un apartament.

Sâmbătă, 21 ianuarie, pompierii din Turda intervin în aceste momente pentru deblocarea unei persoane care a rămas închisă într-un apartament aflat pe strada Calea Victoriei din Turda. 

O autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda intervine în aceste momente pe str. Calea Victoriei din Turda, în urma unei solicitări privind asigurarea accesului într-o locuință. Activitatea este în desfășurare și revenim cu detalii după finalizarea acesteia”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

--------------------------------------------------------------

 UPDATE:

În apartament a fost găsită o femeie de 60 de ani fără viață

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această după-amiază pentru a asigura accesul într-un apartament, situat la etajul doi într-un bloc de locuințe de pe Calea Victoriei din municipiul Turda. Astfel, prin intermediul unei scări culisabile s-a realizat accesul în apartament, unde apartinatorii au anunțat că se află o femeie care nu mai răspundea apelurilor acestora. Din păcate, femeia de aproximativ 60 de ani a fost găsită fără semnale vitale și fără posibilități de resuscitare”, au mai informat reprezentanții ISU Cluj. 

Sursa foto: Ziarul Zig-Zag

Comentarii Facebook