VIDEO/FOTO - Impact între două mașini în Jucu: Nouă persoane, implicate în accident. Două victime au fost transportate la spital


Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc sâmbătă, 19 noiembrie, în Jucu, lânga hanul Km 17, transmite ISU Cluj.

acc jucu 2.jpg

„În jurul orei 11:55, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme, în Jucu, lângă Han Km 17. La locul accidentului  au intervenit  salvatorii de la detașamentul 1 Cluj-Napoca cu 2 autospeciale, TIM Centru si un echipaj SAJ”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

Potrivit ISU Cluj, 6 persoane au fost evaluate de către echipajele medicale, printre care o adolescentă 16 ani.

„Din primele informații în autoturisme se aflau 9 persoane care erau conștiente și nu au avut nevoie de descarcerare. Printre victime se afla și o adolescentă în vârstă de 16 ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

acc jucu 3.jpg

În urma impactului două persoane, un bărbat de 57 de ani și o tânără de aproximativ 24 de ani, au fost transportate la spital, prezentând traumatisme. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE:

Din cercetările efectuate la locul evenimentului rutier rezultă că autoturismul condus din direcția municipiului Gherla, de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, în urma evitării unui impact cu autoturismul care îl preceda, intrând astfel în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani. Autoturismul care îl preceda pe cel al tânărului de 22 de ani era încadrat regulamentar pentru un viraj la stânga”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.


Comentarii Facebook