VIDEO/FOTO - Cluj: Inundații pe mai multe străzi din orașul Dej. Locuitorii au făcut haz de necaz pe Facebook


Sâmbăta Mare i-a prins pe mai mulți dejeni cu gălețile în mână și saci de nisip la poartă, după ce sistemul de canalizare a cedat din nou după o ploaie puțin mai zdravănă. Toate investițiile făcute de Primăria Dej și Compania de Apă în ultimii ani pentru a reface canalizarea din oraș, s-au dovedit a fi o glumă mai mult proastă decțt bună, pentru că în loc să îmbunătățească situația, au înrăutățit-o, notează Dejeanul.ro.

După o ploaie de nici jumătate de oră, un pârâu de pe strada Căprioarei a ieșit pe șosea, dar apa în loc să ajungă în canalizare, a ajuns în curțile oamenilor, pentru că atunci când s-a asfaltat strada, în urmă cu câțiva ani, la canalizare s-au folosit tuburi cu diametru mult prea mic, spun oamenii, care înca de atunci le-au atras atenția muncitorilor.

Probleme au fost și pe strada Mugurei, unde apa a acoperit curțile oamenilor, tot din cauza sistemului de canalizare făcut prost.

Pompierii au intervenit la mai multe gospodării pentru a-i ajuta pe oameni să își scoată apa din curți, dar va trece ceva timp până cînd vor reuși să își curețe și nămolul lăsat în urmă de ape.

Mulțumesc, domnule primar, că mi-ați adus marea la Dej”, a scris pe Facebook un dejean care s-a fotografiat pe un șezlong, cu o umbrelă de soare, în curtea inundată.

dej inundatii tip.jpg


Comentarii Facebook