VIDEO/FOTO: Celebra garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca, dată din nou spre închiriere. Proprietarul cere alt preț de data aceasta


Cunoscuta garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca, devenită celebră peste noapte în urmă cu doar câteva luni, a fost dată din nou spre închiriere. Proprietarul a scăzut „cu mult” prețul față de prima dată când a fost publicat anunțul, dar criticile clujenilor nu au întârziat să apară. 

Garsoniera de 11 mp care a devenit virală pe internet în luna februarie 2022 a fost dată din nou înspre închiriere. De data această, însă, proprietarul dorește să închirieze garsoniera cu 190 de euro, cu 10 euro mai puțin  decât în urmă cu câteva luni. 

 

Anunțul a fost publicat atât pe site-ul unei agenții imobiliare, cât și pe pagina de Facebook a agenției unde a adunat din nou un val de reacții din pareta internauților clujeni și nu numai. 

PROPUNEM SPRE ÎNCHIRIERE GARSONIERA DE 11MP, CARTIER GHEORGHENI

Localizată pe strada Zambilei

Complet mobilată și utilată

Compusa din: cameră împreună cu bucătăria, hol și baie.

Suprafață de 11 mp

Aproape de mijloace de transport în comun

Aproape de magazine alimentare

Acces facil spre punctele de interes din zonă (Iulius Mall, Parc, Baza Sportiva Gheorgheni, Etc.)

Nivel: Etaj 4 / 4

Parcare: posibilitate in zona

Preț: 190€”, se arată în anunț.

Comentariile internauților nu contenesc să stârnească râsul

Comentariile de pe Facebook sunt în mare parte glume și fac referire la spațiul foarte mic pe care îl are garsoniera. Câteva dintre acestea sunt următoarele:

Dacă nu ești atent când bagi cheia in ușă ii înjunghii pe toți dinăuntru”, „S-a asfixiat chiriașa?”, „Dacă ai scăpat pe jos bolul cu cereale trebuie să faci curat peste tot”, „O lumânare este suficientă pentru iluminarea vizuinii”, „Dacă intră un hoț în această garsonieră o să creadă că deja a ajuns în celulă!”, „Acel moment când cu degetul mic de la un picior poți să aprinzi becul, deschizi geamul, pornești mașina de spălat, tragi apa la baie”.


Comentarii Facebook