VIDEO. Fenomen inedit în Apuseni! Vârtej neobișnuit, ca o mică tornadă, observat într-o localitate din Cluj


Un mic vârtej ridicat de la sol a fost surprins în zona localități Dealu Botii din judeţul Cluj. În imaginile surprinse de Raul Ghiran, președintele Asociației Rescue Transilvania se observă un vârtej, precum o mică tornadă, care se desfășura pe punctul de panoramă de la Dealu Botii! 

Natura din Apuseni surprinde mereu. Asta am constatat și noi în imaginile surprinse de Raul Ghiran, președintele Asociației Rescue Transilvania. În film se observă un vârtej, precum o mică tornadă, care se desfășura pe punctul de panoramă de la Dealu Botii! Absolut impresionant!", scrie apusenitransilvania.ro.

Tot mai multe fenomene inexplicabile în România. Nimeni nu își explică formarea vârtejurilor de praf care apar în diferite zone fără prezența unui vânt care să ridice particulele de la sol. Deși specialiștii spun că astfel de fenomene sunt rare la noi în țară, ele sunt raportate din ce în ce mai des. Din fericire, vârtejul de praf nu este la fel de periculos ca o tornadă și nu a pus până acum în pericol viața oamenilor.

Comentarii Facebook