VIDEO - Cîmpeanu și Negoiță, amuzați de mesajul nepotrivit de la o grădiniță din București. Primarul sectorului 3: „Foarte inspirat!”


Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, au fost întâmpinați cu mesajul „Puie Monta” scris pe podeaua unei grădinițe, cu piese lego. Cei doi demnitari s-au amuzat, iar Cîmpeanu a spus chiar că este un mesaj „foarte inspirat”, uitând complet că locul în care se prezintă un asemeneamesaj este o grădiniță, relatează G4 Media.

Cei doi demnitari au inaugurat în această dimineață o grădiniță din sectorul 3. În timp ce făceau turul grădiniței, au intrat într-o cameră care avea, pe podea, mai multe piese cu litere și cifre. Pe primele două rânduri era scris mesajul „Puie Monta”, sloganul protestatarilor față de fostul premier Victor Ponta.

Cine a aranjat Lego ăsta? Foarte inspirat”, a spus râzând Robert Negoiță. „N-ați văzut ce scrie pe primele două rânduri?”, i-a întrebat pe ziariști Sorin Cîmpeanu. Ambii demnitari au avut o relație apropiată cu Victor Ponta.


Comentarii Facebook