VIDEO. Cerere originală în căsătorie pe drumul dintre Dej și Gherla. Un șofer de camion a blocat drumul


Un clujean a avut o idee inedită de a-și cere aleasa inimii, în căsătorie. Pe drumul din localitatea Bunești de lângă Gherla, șoferul de camion și-a cerut iubita în căsătorie cu ajutorul unor prieteni, șoferi de camioane și ei. Conducătorii auto nu s-au supărat pentru cele câteva minute de așteptat în trafic. 

Gabriel și Geanina formează un cuplu de aproximativ 6 ani, iar tânărul a vrut ca relația lor să ajungă la următorul nivel. Pentru că lucrează ca șofer de camion, Gabriel s-a gândit că poate folosi camionul pentru a o cere de soție pe Geanina. Momentul inedit a avut loc marți, 10 ianuarie 2023, pe DN1C, în localitatea Bunești de lângă Gherla, scrie dejeanul.ro.

Ajutat de alți doi colegi, Gabriel a scris pe trei pancarte mesajul „Vrei să fii soția mea?” și le-a atașat pe partea din față a celor trei camioane. Știa exact drumul pe care Geanina îl urmează atunci când merge acasă de la muncă și cu complicitatea unei prietene care o însoțea în mașină pe Geanina, urmărea în timp real locația în care acestea se afla. În momentul în care au ajuns cu mașina în zona în care se aflau camioanele, preț de câteva secunde au blocat șoseaua pentru ca iubita lui să poată citi mesajul de pe el, apoi a urmat cererea în căsătorie, notează sursa citată.

Șoferii nu s-au supărat pentru cele câteva momente de așteptat în trafic și i-au aplaudat și felicitat pe proaspeții însurăței.

Comentarii Facebook