Sambata 23 Septembrie

VIDEO. Bărbat din Turda, găsit fără suflare în stradă! A fost văzut de un taximetrist, care nu a sunat la 112


În noaptea de 5 spre 6 aprilie, un bărbat a fost găsit fără suflare pe stradă, la Turda. Din primele informații, bărbatul ar fi decedat după ce a căzut pe stradă și s-a lovit la cap. El a fost văzut de un taximetrist, însă probabil acesta a considerat că nu era o situație gravă și nu a sunat la 112. 

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 01.45, Poliția municipiului Turda a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 37 de ani despre faptul că, pe strada Aviatorilor din municipiu, ar fi găsit un bărbat întins pe sol, inconștient.

Un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști s-au deplasat în zona indicată.

Din nefericire, echipajul medical a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de 65 de ani, care ar fi suferit leziuni la nivelul craniului în urma căzăturii la nivelul solului.

Pentru asigurarea cadrului necesar verificărilor, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Cluj.

Conform imaginilor video care au intrat în posesia Turda News, bărbatul a zăcut în acea noapte, între orele 23.55 și 02.00. În jurul orei 00.20 a fost văzut de un taximetrist, însă probabil că acesta a considerat că nu era o situație gravă și nu a sunat la 112, din păcate. Poate că un apel dat în acel moment i-ar fi salvat viața omului respectiv. Bărbatul a fost găsit în zona din spatele complexului din Micro 2, în apropierea gardului școlii ”Ioan Opriș”.

Comentarii Facebook