VIDEO - Atacul cu cuțitul al tânărului de la magazinul Profi - IMAGINI ȘOCANTE


Atacul tânărului de 17 ani, de la magazinul Profi, de pe strada Dunării, din cartierul Între Lacuri, a șocat opinia publică. Atenție IMAGINI ȘOCANTE

D.D. (17 ani) trebuia să fie internat la un spital de specialitate, dar tatăl lui, psiholog la IML Cluj a cerut Tribunalului Cluj și a obținut încredințarea copilului.

La începutul anului, acesta a scos ochii unei pisici primită donație, iar apoi a atacat cu o cărămidă o femeie. Judecătoria Cluj-Napoca a dispus internarea acestuia, dar tatăl a contestat decizia și Tribunalul Cluj i l-a dat în încredințare.

Vineri seara, D.D. a fugit de acasă și în magazinul Profi a sărit cu un cuțit pe o femeie.  

Cluj: Tânărul care a înjunghiat în gât o femeie la Profi a fost internat ”până la însănătoşire”

FIUL unui psiholog din Cluj a înjunghiat în gât femeia din Profi! A scos și ochii unei pisici, dar judecătorii nu l-au văzut periculos

Cluj: Care este starea femeii înjunghiată în gât în fața magazinului Profi, de pe strada Dunării

Video: bzc.ro

Copilul a fost internat la București, dar în perioada 5 până în 8 noiembrie a fost ținut într-un salon la Spitalul de Copii, dar a fost vorba despre ceva provizoriu.
Fiul meu este o victimă a sistemului. Un sistem medical care nu a reușit să-i găsească un tratament psihiatric potrivit și care acum nu are proceduri să-l interneze. A existat la Buzău un centru specializat pentru internări dispuse de instanță în cazul minorilor, dar a fost desființat, în rest existând centre pentru adulți. Suntem la București la Spitalul Obreja, de unde ne-au zis că o să conteste ce a dispus instanța și că ni-l dau acasă. Efectiv nu știm ce să mai facem. Eu am plătit bodyguarzi care să-l însoțească, am lucrat mai puțin ca să am grijă de el”, ne-a spus tatăl Cristian Delcea, de profesie psiholog, conform Clujust.ro.

Comentarii Facebook