Victor Ciutacu: "Capatos si-a luat-o pe bune"

 

Jurnalistul Victor Ciutacu, il critica pe Dan Capatos` pentru ca a difuzat in cadrul emisiunii sale "Un show pacatos" imagini cu fostul premier al Romaniei, Emil Boc dezbracat.

"Gata, s-a facut dreptate! Emisia Antenei 1 va fi intrerupta, prin decizia CNA, timp de 10 minute. In semn de recunoastere a minunatei performante pe care a realizat-o Capatos in incercarea de a da lovitura. Tara e-n sarbatoare, s-au topit zapezile, s-a suspendat ACTA si a crescut nivelul de trai. Privind la rece, sunt doua paliere pe care trebuie purtata discutia pe aceasta tema de importanta nationala", scrie Ciutacu pe blogul personal.

Acesta mai precizeaza ca "Nu mi se pare firesc sa sufere toata Antena 1 din cauza lui, dar, atat timp cat si l-a asumat si l-a promovat ca vedeta, banuiesc ca postul isi asuma si urmarile faptelor sale de arme. Corecta e si amendarea OTV pentru preluarea imaginilor, revoltatoare e ignorarea de catre CNA a faptului ca RTV, sub masca dezbaterii despre deontologie, a difuzat in bucla aceleasi imagini, cu acelasi Boc in curul gol", mai scrie Ciutacu pe blogul sau.

Comentarii Facebook