Student de 23 de ani din Cluj cu transplant hepatic, dus in stare grava la Bucuresti cu o aeronava militara


Un student de 23 de ani din Cluj-Napoca a fost transportat la Institutul Fundeni din Bucuresti in stare grava cu o aeronava militara.

Tanarul a facut un transplant hepatic in urma cu 7 ani, dar zilele trecute starea lui de sanatate s-a alterat si s-a prezentat la Institutul Regional de Gastroenterologie "Prof. Dr. Octavian Fodor" Cluj.

"A venit in soc septic. Tanarul facea un tratament imunosupresor si pe fondul stresului din sesiune si a unei raceli a facut pleurezie si i s-au alterat ficatul si plamanii. Starea lui este extrem de grava si a fost trimis la Institutul Fundeni din Bucuresti, unde a si fost facut transplantul hepatic in urma cu 7 ani", a declarat conducerea Institutului Regional de Gastroenterologie "Prof. Dr. Octavian Fodor" Cluj.

Medicii au mai explicat faptul ca, din cauza tratamentul imunosupresor, tanarului i-a scazut extrem de mult imunitatea si acest lucru i-a pus sanatatea in pericol.

Tanarul ar fi trebuit sa fi fost transportat la aeronava militara inca de azi-noapte, dar avionul a avut probleme tehnice si nu a putut decola de la Bucuresti.

Comentarii Facebook