Vezi ce formatii vor canta la Zilele Clujului! Cristian Gog va fi invitat special


La Zilele Clujului vor avea loc concerte in fiecare seara, urmand ca formatii cunoscute in Romania sa urce pe scena. Invitatul special va fi Cristian Gog, mentalistul de la Romanii au talent.

"Printre numele pe care le veti putea vedea pe scena se numara Stefan Banica Junior, Directia 5, Elena Gheorghe, Antonia, Andreea Balan, dar si Voltaj si alte trupe locale clujene, foarte iubite de public", anunta primarul Radu Moisin.

Deschiderea festiva va incepe vineri, ora 17.00 cu parada sportivilor clujeni, care se va finaliza in Piata Unirii unde vom oferi un spectacol - surpriza. "Dorim ca Zilele Clujului sa fie o ocazie de celebrare a lucrurilor prin care valorile orasului nostru sunt cunoscute in tara sau chiar in lumea intreaga, si dorim sa fie o ocazie de a aduce in atentia publica cat mai multi clujeni talentanti, si in acest sens l-am invitat pe magicianul clujean Cristian Gog, pe care o tara intreaga il admira cu sufletul la gura in aceste zile la concursul spectacol al ProTv. Speram ca tanarul blogger sa accepte si sa isi aduca magia la Zilele Clujului", a spus Moisin.

Vezi AICI tot ce se va intampla la Zilelel Clujului.

Comentarii Facebook