Vezi care sunt cele 5 alimente pentru o talie perfecta!

 

Pentru a arata cat mai bine si pentru a avea o talie mai subtire este necesar sa existe o serie de alimente pentru fiecare dieta. Unul dintre alimentele importante este iaurtul.

Cele 5 alimente te vor ajuta sa iti micsorezi talia si sa combati efectele balonarii sunt:

1. Migdalele, deoarece contin fibre si proteine care cresc senzatia de satietate. Contin si vitamina E, care este un puternic antioxidant. Migdalele au capacitatea si de a bloca absorbtia caloriilor.

2. Ouale sunt o alta sursa perfecta de proteine, acestea fiind bune deoarece te tin departe de dulciuri si prajituri. Este indicat sa se consume un ou pe zi.

3. Soia reprezinta O sursa bogata de antoxidanti, fibre si proteine. Laptele de soia este foarte bun si pentru a inlocui o masa, potrivit site-ului plusdieta.ro

4. Merele, deoarece conform unui studiu realizat in 2003 a relevat faptul ca femeile care au inclus in dieta lor zilnica 3 mere, timp de 3 luni, au slabit mai mult.

5. Iaurtul este o buna sursa de calciu din iaurt si de aceea ar trebuie consumat zilnic. Iaurtul de consum, trebuie sa fie unul natural, degresat si neindulcit doar cu fructe proaspete.




Comentarii Facebook