Vești bune! A scăzut numărul de clase suspendate din cauza COVID în județul Cluj. O singură instituție se mai confruntă cu 44 de clase suspendate


Potrivit ultimelor date prezentate de Inspectorul Școlar Județean Cluj, numărul claselor suspendate din cauza COVID-19 a scăzut la nivel de județ. 

Din totalul celor 447 de unități cuprinse în rețeaua școlară a județului Cluj, 442 unități de învățământ preuniversitare își desfășoară activitatea educațională cu prezență fizică. La etapa actuală, 119 clase din județ au suspendat activitatea față în față, dintre care 44 de clase sunt suspendate la o singură instituție.

Numărul de cazuri active confirmate cu COVID-19 la preșcolari este de 563. De asemenea, 142 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv. 

Singura instituție preuniversitară care se confruntă cu un număr mare de clase suspendate este Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca. În această instituție 44 de clase au fost suspendate din cauza COVID-19. În perioada 14-18 februarie 2022, au fost aplicate 160.357 de teste non-invazive pentru testarea elevilor la nivelul județului Cluj.


Comentarii Facebook