Veste TRISTĂ despre taximetristul făcut praf de interlopul Ochiu Mic. Ce fac anchetatorii e INEXPLICABIL

 

Colegii taximetristului de la Nova Taxi accidentat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, au făcut un anunț privind starea acestuia.

 

Vlad Boar, taximetristul care cobora Calea Turzii și a fost lovit în plin de Audi -ul A7 condus de Tudor Vancea, zis Ochiu Mic, este în stare foarte gravă.

 

Din pacate, tanarul nostru coleg are numeroase fracturi si e posibil sa-si piarda ochiul. In mod sigur ii va fi afectata capacitatea de a mai lucra vreodata”, susțin reprezentații Nova Taxi Cluj.

 

Cu toate acestea, procurorii clujeni refuză să îl rețină pe Tudor Vancea pentru vătămare corporală, fuga de la locul accidentului și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

”Ochiu mic” a mai avut probleme cu legea, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să fie condamnat și pentru faptele trecute. 

 

Tudor Vancea a fost audiat de procurori în privința incidentului din noaptea de sâmbătă spre duminică. El se deplasa spre clubul Noa, venind de la un alt local din centrul Clujului. 

 

--------------------------------------------------

 

UPDATE

 

În vederea corectei informări a publicului, vă aducem la cunoştinţă că împotriva autorului accidentului care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică (21-22.02.2015) pe Calea Turzii din mun. Cluj-Napoca, a fost pusă în mişcare acţiunea penală, acesta fiind cercetat cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2 şi 3 C.pen. respectiv părăsirea locului accidentului, prev. de art. 338 alin. 1 C.pen.

 

Inculpatul a fost citat procedural şi cu mandat de aducere însă nu s-a prezentat şi nici nu a putut fi găsit, existând indicii că se sustrage urmăririi penale.

 

În aceste condiţii, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca urmează să formuleze în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi o propunere de arestare preventivă în lipsă a inculpatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul Aurelian Mirel Toader.

Comentarii Facebook