Versiunea Student Taxi în cazul clujeanului care susţine că a fost bătut: Era băut şi agresiv

 

Administratorul firmei Student Taxi a precizat că taximetristul acuzat că a bătut un client va fi dat afară, dacă se dovedeşte că acuzaţiile sunt reale. Acum, poziţia firmei este că taximetristul s-a apărat.

 

"I-a luat taximetristul de pe Haşdeu pe trei, de la un bar, să-i ducă pe 2 până pe Calea Mănăştur cu Govora, şi pe unul dintre ei până pe strada Gârbău. Cum a coborât din Haşdeu a vrut să facă stânga spre Mănăştur, iar taximetristul a zis că nu face stânga şi i-a dus până la colţ cu Coşbuc ca să întoarcă şi de pe acolo a început scandalul. S-a enervat clientul şi că nu a vrut să facă stânga spre Mănăştur, colţ cu Mărginaşă. Era mort de beat tipul şi zicea că nu ştii cine sunt eu.

 

Pe doi i-a lăsat colţ cu Calea Mănăştur cu Govora şi pe celălalt să-l ducă pe Gârbău. I-a reproşat că de ce la tine e atâta tariful, că era deja cam 8 lei pe ceas, şi că el până acolo plăteşte numai 4 lei. 

 

Când să plătească cursa nu a vrut, pentru că deja ajunsese 14 lei. A început scandalul şi clientul i-a dat un cap în faţă taximetristului, de i-a spart lentila la ochelari. În momentul acela a sărit şi taximetristul şi s-au luat la bătaie. A sunat taximetristul şi la Poliţie şi la Salvare, ca să nu cumva să îşi rupă mâna clientul şi să zică că eu i-am rupt-o. Să meargă la investigaţii, la urgenţă.

 

Taximetristul s-a dus la Secţia 4 la declaraţii şi clientul la urgenţă. După ce a terminat la Poliţie s-a dus şi taximestristul la Urgenţă şi au zis medicii despre client că era beat şi că nu a vrut să stea la investigaţii. A dat declaraţii pe propria răspundere că nu stă şi s-a dus de acolo. 

 

Taximetristului i-au dat 2 zile de spitalizare şi aşteptăm rezultatul anchetei. Nu erau martori, dar ce să aibă taximetristul cu el?", a declarat Emilia Tecari, administratorul firmei Student Taxi.

 

"Eu aştept soluţionarea cazului în calitate de administrator şi voi lua legătura cu Poliţia. Voi lua măsuri împotriva taximetristului, dacă va fi găsit vinovat", a mai afirmat Tecari.

 

Citeşte AICI ce a declarat clientul.

Comentarii Facebook