Venit anual URIAȘ al profesorului Mihai Lucan - Declarație de AVERE

 

Conform declarației de avere publicată de soția profesorului Mihai Lucan, fost director al Curții de Conturi Cluj, șeful Institutului de Urologie și Transplant Renal Cluj câștigă pe an o adevărată avere.

 

În declarația publicată în 2011 se arată că soții Lucan au depus la bancă în 2008 frumoasa sumă de 1.010.572 euro.

 

În privința veniturilor anuale, soția lui Mihai Lucan a încasat din salariul de director la Curtea de Conturi Cluj 63.890 lei. De asemenea, profesorul Lucan a câștigat de la UMF, unde e profesor, 63.895 de lei, iar de la Institut, din funcția de șef de Secție, 56.463 de lei. 

 

Surpriza vine la rubrica venituri din activități independente, prestații medicale, unde Mihai Lucan a trecut suma de 2.487.127 lei (aproape 600.000 de euro pe an). Nu se specifică dacă aceste prestații sunt efectuate la clinica Lukmed fondată de Lucan și aflată în strânse relații cu Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj. La Lukmed sunt tratați mulți dintre pacienții care apelează la Institutul clujean. 

 

Soții Lucan au mai obținut venituri din cedarea folosinței bunurilor (SC Luckmed SRL), suma de 740.879 lei.

 

Declarația a fost completată în 18 februari 2011, iar ulterior soția profesorului Mihai Lucan s-a pensionat. 

 

Informația a fost prezentată în emisiunea Știri de Cluj LIVE de joi, 11 octombrie. Vezi AICI emisiunea în care s-au făcut și alte dezvăluri.

 

 

Comentarii Facebook