Sambata 26 Octombrie

Vandalism la Cluj, pe Frunzișului! A zgâriat șapte mașini parcate pe trotuar, doar cele din alte județe. ”Ne-am plimbat de la o secție la alta” FOTO/VIDEO


Un caz de vandalism s-a petrecut azi-noapte pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca: 7 mașini au fost zgâriate, iar cel care le-a vandalizat pare că a ales doar mașinile care nu aveau numere de Cluj. Fotografii au fost trimise Știri de Cluj de către proprietarul uneia dintre mașinile zgâriate. 

”În noaptea dintre 16-17 iunie, toate mașinile de pe străzile Frunzișului și Urcușului care nu erau înmatriculate în Cluj, au fost zgâriate. Mașina mea, vandalizată, era parcată între două mașini de Cluj care nu aveau nicio zgârietură. Le-au vizat doar pe cele care nu erau din Cluj” ne-a scris unul dintre șoferii mașinilor afectate.

Din păcate, proprietarii mașinilor nu au reușit deocamdată, nici măcar să înregistreze plângerea, pentru că, după ce au apelat mai întâi la Poliția Locală, li s-a spus că trebuie să meargă, de fapt, la Secția 6. De acolo, au fost direcționați către Secția 4, unde deja programul se încheiase. Așa că abia mâine vor depune plângere: 

Inițial am sunat la Poliția Locală, ei m-au trimis la Secția 6, însă de acolo ne-au trimis la Secția 4, unde nu am ajuns în timp util, pentru că programul s-a încheiat la ora 16. Poate cu ajutorul vostru o să se autosesizeze”, a povestit pentru Știri de Cluj proprietarul uneia dintre mașinile zgâriate.

Acesta este convins că motivul pentru care au fost vandalizate doar anumite mașini este că nu aveau numere de Cluj. „Masina mea era parcata între două mașini cu numere de Cluj, celalate două mașini nu aveau nicio zgârietură. Și așa e pe toată strada. Niciuna cu numere de Cluj nu a fost zgâriată. Sunt mașini de alte județe lângă mașini de Cluj în aproape toate situațiile”, a mai adăugat cititorul Știri de Cluj. Omul speră să fie prinși cei care au vandalizat mașinile, mai ales că: „sunt și câțiva vecini care au camere pe case și speram sa facem rost si de materialele video”.

Iată și pozele făcute mașinilor vandalizate:

zgariate1.jpg

zgariate 2.jpg

zgariate3.jpg

zgariate 4.jpg

zgariate5.jpg

zgariate 7.jpg

zgariate 6.jpg


Comentarii Facebook