Valiză suspectă pe strada Mureșului. Intervin cei de la SRI - Antiterorism - VIDEO


O valiză suspectă a fost depistată pe strada Mureșului în Mărăști.

Un cititor Știri de Cluj a filmat cum echipele de la Poliție și de la SRI - Antiterorism au intervenit pe strada Mureșului, la intersecția cu strada Siretului.

O valiză suspetă a fost semnalată prin 112, iar echipele s-au deplasat rapid pentru a vedea despre ce este vorba, fiind stare de alertă în județ, pe fondul protestelor și a pandemiei. 

La data de 31 martie a.c, în jurul orei 21.50, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mureșului, din municipiu, a fost identificată o geantă suspectă. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 7, fiind solicitat sprijinul echipei de polițiști pirotehniști cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj. 

În urma activităților specifice desfășurate, geanta a fost deschisă, în interiorul acesteia fiind identificate mai multe produse alimentare.

Un cititor Știri de Cluj ne-a semnalat intervenția. Dacă ați văzut un incident care poate deveni o știre, ne puteți scrie pe Facebook, Whatsapp (0722804093) sau pe office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook