Vacile distrug mormintele în Apahida. O familie a chemat poliția la cimitir - VIDEO


Un mormânt din Apahida a fost distrus de vacile care sunt lăsate să parcă peste tot. Cimimitirul are cablu electric de protecție, dar acesta nu este alimentat cu energie, deci este degeaba.

În cimitirul Apahida mormintele nu se acoperă bine cu pamant, vacile au acces in cimitir ca pe camp si alte lucruri.

In data de 02.06.2021, bunicul meu, M.A., se stinge din viață la 79 de ani. Inmormantat in 05.06.2021, după o viata chinuita, se pare ca nu are liniște nici în viața de după. Precum sunt orânduielile ortodoxe de inmormantare, nu am venit in cimitir timp de 40 de zile.

Duminică, la 40 de zile, am vizitat mormantul, care arată în ultimul hal: coroanele de pe mormant aruncate, crucea scoasă, poza sparta, urme de vaci pe morminte. Am filmare si se vede CLAR cum nu s-a lăsat pamantul (așa cum susține administratorul cimitirului, Calin), ci ca efectiv acolo nu a fost umplut cu pământ”, ne-a semnalat A.M.

Aparținătorii au chemat poliția, care face o anchetă pentru profanare de morminte. 

Ei au făcut și plângeri pe care le-au retras în cursul zilei de luni.

------------------

Poliția Cluj face verificări.

Aspectele prezentate în articolul de mai sus fac obiectul verificărilor demarate în cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, urmând ca la finalizare, în funcție de cele constatate, să fie aplicate măsurile legale care se impun”, anunță Biroul de presă al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook