Miercuri 28 Septembrie

”Va fi nevoie de economie la tot ce înseamnă energie” Floreștiul nu va avea iluminat festiv ca anii trecuți


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a declarat că vor fi făcute economii la energia electrică, iar una dintre măsuri va fi renunțarea la iluminatul festiv întâlnit în comună anii trecuți. 

Este o întreagă discuție în cazul în care lucrurile nu arată bine și se pare că așa va fi, nu o să insistăm pe un iluminat public de sărbători așa cum era în alți ani. Mi se pare o povară pentru cetățenii Floreștiului, chiar dacă luminile ne bucură, ne încântă de sărbători. Vom face în așa fel încât să simțim că aceste sărbători sunt prezente, chiar în aceste condiții austeritate și de criză mondială din cauza războiului din Ucraina.

După cum arată situația în acest moment, nu este vorba doar de luminile de sărbători. Va fi nevoie de economie la tot ce înseamnă energie. Din fericire pentru noi am început deja din clădirea Primăriei unde am schimbat toate becurile, sunt pe LED, am redus consumul cu 45%. Tot ce a însemnat consumator mare a fost înlocuit cu consumator mai mic. Trebuie să fim mult mai atenți”, a declarat primarul Bogdan Pivariu, la un post local de radio.

Comentarii Facebook