Urmărire în trafic încheiată cu focuri de armă, pe un drum din Cluj


Polițiștii clujeni au prins, duminică seară, un tânăr care s-a urcat beat la volan și fără permis. Oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a-l opri.

”La data de 23 august a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, în interiorul localității Sic, pe DJ 109D. Conducătorul autoturism, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Sic a oprit, iar ulterior a părăsit autoturismul”, informează IPJ Cluj.

În contextul urmăririi, polițiștii au făcut uz de armă în plan vertical, iar în cele din urmă tânărul s-a oprit, fiind imobilizat.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere.

Bărbatul este cercetat acum privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.


Comentarii Facebook