UPDATE Caz ȘOCANT la o unitate militară din Cluj. Un soldat a fost găsit spânzurat


UPDATE

Din primele informații, este vorba despre un bărbat de 41 de ani, care intrase de serviciu luni dimineața. Acesta era operator tehnică de telecomunicații, fiind în armată din anul 2003. Șuteu Felician Codruț nu a avut nici o misiune în teatrele de operații. Ultima testare psihologică a avut loc în 27.09.2019 și a ieșit apt, iar în ultimii 7 ani a primit doar calificativul foarte bine la muncă.

Caporalul nu era căsătorit și nici nu avea copii. Acesta nu a lăsat vreun bilet de adio acolo unde s-a spânzurat.

Conform reprezentanților unității militare din Someșeni, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit într-o încăpere a cazărmii de către un coleg. După ce a fost dată alarma, s-a solicitat intervenția medicului intern, însă manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat, decesul bărbatului fiind declarat de către medici în jurul orei 11.20.

--------------------------------

Un soldat de la o unitate militară din Cluj-Napoca a fost găsit spânzurat, luni dimineață.

”La data de 20.01.2020, ora 10:10, IPJ Cluj a fost sesizat despre faptul că, la o unitate militară din municipiul Cluj-Napoca, a fost găsit un soldat spânzurat”, potrivit reprezentanților Poliției Cluj.

La fața locului a fost trimis un echipaj al Poliției, a fost anunțată conducerea garnizoanei Cluj-Napoca și informat Parchetul Militar.

Conform surselor judiciare, soldatul a fost găsit în cazarma unității 01049, din Someșeni.

Procurorii din cadrul Parchetului Militar au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a survenit decesul soldatului.

Comentarii Facebook