ACCIDENT MORTAL la Izvorul Crișului, pe drumul Cluj-Oradea. Două persoane au fost strivite în urma impactului FOTO/VIDEO

UPDATE


Conform ISU Cluj, o autospecială, două echipaj SMURD și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 10.40, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate un ansamblul de vehicule (cap tractor cu remorcă) și un autoturism.

Salvatorii au găsit două persoane încarcerate în autoturismul prins sub cabina ansamblului de vehicule, care prezentau traume incompatibile cu viața, nefiind posibile aplicarea manevrelor de resuscitare pentru bărbatul și femeia de circa 50 de ani.

Intervenția a fost una dificilă având în vedere gradul ridicat de încarcerare al celor două persoane din autoturism. Șoferul autocamionului a refuzat consultul medical.

------------------------

Un accident rutier, soldat cu decesul a două persoane, a avut loc miercuri dimneață, pe drumul Cluj - Oradea.

Conform centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN1 Cluj Napoca – Oradea, pe raza localităţii Izvorul Crișului, în judeţul Cluj, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren și un autoturism.

Conform oamenilor legii, se estimează ca în aproximativ, 45 de minute traficul să fie reluat.


Comentarii Facebook