Caz de COVID la Serviciul de Stare Civilă din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. Angajații sunt speriați


O angajată de la Serviciul de Stare Civilă din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a fost depistată cu noul coronavirus. Colegii acesteia, dar și cei de la Direcția de Evidență a Persoanelor, unde este aglomerație pentru buletine, cer să se ia măsuri.

Angajata de la Serviciul de Stare Civilă este în izolare și nu mai merge la locul de muncă, dar colegii ei se tem deja ca nu cumva sa fie și alții care să fi contactat virusul. Angajații cer reducerea activității sau găsirea unor soluții digitale pentru a reduce contactul cu oamenii. ”Numai la noi și la buletine nu s-au găsit soluții de digitalizare. Parcă acum e mai multă lume ca de obicei. Nu știu ce se întâmplă”, ne-a spus o angajată îngrijorată.

De asemenea, și la Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Cluj-Napoca sunt panicați pentru că munca cu publicul implică multe contacte. 

Se pare că și alți doi angajați au manifestări ale bolii. ”Deja am ajuns să fim paranoici. Dacă cineva strănută, deja credem că are COVID. Ar trebui redusă activitatea”, a mai spus un angajat. 

Primarul Emil Boc a spus că în cazul angajatei cu COVID de la Serviciul de Stare Civilă ”se aplica prevederile legale , la fel ca in orice alta situație similară”.

Pacientul depistat cu COVID la Institutul de Urologie Cluj a fost adus de la UPU! Acum e internat la terapie intensivă

Comentarii Facebook