”Untoldiștii” și-au amplasat corturile între blocuri - FOTO

 

Unii ”untoldiști” par a fi mai ingenioși, după cum a observat un clujean.

 

În timpul rondului de amiază am dat de acest cort amplasat pe o alee ascunsă traficului intempestiv. Cred că este un blatist untoldian! Ingenioasă idee!

Dacă mă gândesc bine mai am prin debara și prin beci câteva corturi, dintre care unul cât o sală de sport - Hangar 18 se numea, de pe vremea ieșirilor mele munțomane cu SALT-ul. Păi dacă le montez în grădinița blocului și le dau în chirie diurnă cu 10 euro de untoldian îmi scot cheltuielile de concediu pe anul în curs și pe cel de anul viitor! Asigur mic dejun contra cost la Magic CoCo și acces gratuit la buda aferentă. Sunt curios câte asemenea campinguri improvizate vor apărea în zilele următoare pe spațiile verzi dintre blocurile clujene! 

Hahaha, parcă văd că primăria o să asmută haita de maidanezi comunitari în raiduri de identificare și amendare a insoliților untoldieni! Hait, parcă-mi pare rău că le dau idei micimanilor. E fain la Cluj, nu că?

P.S. Ziceam de chirie diurnă că e pe zi/cort/persoană pentru că noaptea toată lumea va fi pe la scenele masacrului, pardon, spectacolului!”, a relatat clujeanul, pe Facebook.

Comentarii Facebook