Vineri 5 Iunie

”Universitatea Vârstei a III-a”: Bătrânii clujeni au parte de cursuri din aproape toate domeniile


Persoanele vârstnice din CLuj au parte de cursuri din aproape toate domeniile, în cadrul proiectului ”Universitatea Vârstei a III-a”. Cursul inaugural a fost suținut de către primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Am avut plăcerea de a susține astăzi(n.red. luni), în cadrul proiectului Universitatea Vârstei a III-a, cursul inaugural „Sisteme constituționale comparate”, în fața unei grupe inedite de studenți: seniorii de la Centrele pentru vârstnici 1 și 2.”, anunță Emil Boc, pe pagina sa de Facebook.

Universitatea Vârstei a 3-a (U3a) este un proiect adresat persoanelor înaintate în vârstă care contribuie la formarea continuă, incluziunea și menținerea acestora în activitate. Oferta de cursuri este variată, acoperind subiecte dintre cele mai diverse, de la medicină la economie, teatru, arhitectură, inginerie, etc.

Universitatea Vârstei a III-a este un program al Direcției de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca, realizat în parteneriat cu Asociația EduNation și Fundația UBB, având în centru conceptul „Învățarea continuă nu are vârstă”Comentarii Facebook