Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca angajează un pilot. În țară, se caută 17 piloți

 

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca angajează un pilot din sursă externă. 

 

Inspectoratul General de Aviaţie al M.A.I. scoate la concurs, prin încadrare directă, cu recrutare din sursă externă, 1 post vacant prevăzut cu funcţia de ofiţer specialist II (specialitatea militară 029-pilot) la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca.

 

De asemenea Inspectoratul General de Aviaţie mai anunţă că organizează concurs, prin încadrare directă, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a încă 17 posturi vacante, după cum urmează:

 

• 3 (trei) posturi vacante prevăzute cu funcţia de ofiţer specialist II (specialitatea militară 029-pilot), astfel:

- 2 posturi la Unitatea Specială de Aviaţie Iaşi;

- 1 post la Unitatea Specială de Aviaţie Tulcea.

 

• 7 (şapte) posturi vacante prevăzute cu funcţia de pilot I, astfel:

- 2 posturi la Unitatea Specială de Aviaţie Bucureşti; 

- 1 post la Unitatea Specială de Aviaţie Iaşi;

- 1 post la Unitatea Specială de Aviaţie Tulcea;

- 3 posturi la Unitatea Specială de Aviaţie Caransebeş.

 

• 2 (două) posturi vacante prevăzute cu funcţia de ofiţer specialist I (specialitatea militară – 029 – pilot), astfel:

- 1 post la Unitatea Specială de Aviaţie Tulcea; 

- 1 post la Unitatea Specială de Aviaţie Caransebeş.

 

• 3 (trei) posturi vacante prevăzute cu funcţia de pilot I, astfel:

- 1 post la Punctul de Operare Aeromedical Craiova; 

- 2 posturi la Punctul de Operare Aeromedical Galaţi.

 

• 2 (două) posturi vacante prevăzute cu funcţia de ofiţer specialist I (specialitatea militară 029 – pilot) a Compartimentul Echipaje Operare Avion Medicalizat din cadrul Detaşamentului Aeromedical.

 

Anunţurile, care conţin informaţii privind condiţiile generale şi specifice de participare la concurs, datele între care se pot depune documentele, precum şi cele la care se susţin probele de concurs, tematica şi bibliografia sunt afişate pe site-ul Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., http://www.aviatie.mai.gov.ro/cariera.html.

 

Cererile de participare la concurs (însoţite de curriculum vitae şi copii ale diplomelor/certificatelor care să ateste studiile/cursurile absolvite) se vor depune la secretariatul Serviciului Management Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., cu sediul în municipiul Bucureşti, strada Zăvoi, nr. 14, sector 1, până la data de 12.10.2016, ora 16.00. Cererile de participare la concurs (însoţite de curriculum vitae şi copii ale diplomelor/certificatelor care să ateste studiile/cursurile absolvite) pot fi transmise şi pe fax la nr. 021.3.11.39.09.

 

Pentru informaţii suplimentare la posturile scoase la concurs, vă puteţi interesa la Serviciul Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I. la numărul de telefon 021.310.43.99.

Comentarii Facebook