Downtown Beauty Cluj, locul în care trebuie să mergi dacă vrei să fii tratată precum o prințesă


Downtown Beauty Cluj este un salon de înfrumusețare situat în Cluj-Napoca dedicat femeilor care vor o schimbare de look într-un mediu friendly, stress-free, unde te simți precum o prințesă răsfățată în propriul castel. 

Aceasta a fost prima mea experiență adevărată cu un salon profesional și pot spune că nu aș fi putut avea o „prima dată” mai perfectă.

Te simți precum o păpușă proaspăt scoasă din cutie, în dimineața de Crăciun

Cu toate că am ajuns cu câteva minute înainte de deschidere, am fost primită cu brațele deschise de două dintre angajatele salonului, Diana și Roxana. Nu știau că urmează să scriu despre experiența mea la salon, lucru care face ca tratamentul primit din partea lor să fie autentic, fără măști și fără teatru. 

Odată ajunsă în salon, lucrurile mele au ajuns în dressing, iar eu am ajuns în scaunul Dianei. Cu toate că nu prea aveam idee ce să-mi fac la păr, din câteva analize scurte, în oglindă, Diana a știut exact ce mi s-ar potrivi. 

Mi-a spălat părul, lucru pe care de fel nu îl accept din partea cuiva, dar tehnica ei era atât de „non-violentă” și relaxantă, încât am crezut că voi adormi acolo. Să nu mai spun că fotoliul era pentru masaj.

Câteva plusuri față de alte locuri pe care le-am experimentat: nu am fost trasă de păr, bluza nu mi s-a udat la spălare, am stat confortabil și pentru nici măcar o secundă nu am putut observa plictiseală în ochii Dianei. Concentrarea cu care avea grijă de fiecare suviță din părul meu denota pasiunea ei pentru hairstyling.

Am avut un păr lung, brunet, fără formă, cu două suvițe roz aprins, nu foarte egale, ce-mi conturau fața, fără a mă avantaja prea mult.

Am avut acel păr. 

WhatsApp Image 2021-12-14 at 14.15.08.jpeg

Acum, părul meu este atent tuns în trepte, voluminos și jucăuș, uscat în bucle mari, pe care niciodată nu reușeam să le dobândesc singură. Da, e mai scurt decât era atunci când am ajuns pe scaun, dar e mai sănătos și arată mult mai bine. Aranjat așa, chiar simt că mă prinde.

4b817bfa-3b84-4093-9f12-c1e90dcfb9ef.jpg

Diana m-a făcut să mă simt precum o păpușă proaspăt scoasă din cutie.

„Eu sunt aici să fac totul așa cum îți place ție”

De la păr, am ajuns la masa de manichiură a Roxanei. Automat, am fost întrebată cum vreau să îmi facă unghiile și, bineînțeles, eram nedumerită. Văzându-mă așa pierdută, Roxana a zâmbit, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus: „Eu sunt aici ca să fac totul așa cum îți place ție. Spune-mi tu ce vrei”. Într-un final, am hotărât să ne gândim pe parcurs. 

De obicei nu am răbdare să stau la unghii. Mi se pare că durează extrem de mult, că manichiuristele pierd prea mult timp pe detalii peste care noi, restul femeilor, trecem rapid cu vederea atunci când ne facem singure unghiile.

Cu toate acestea, Roxi a fost atât de prietenoasă, încât nici nu am simțit cum au trecut 2 ore, timp în care mi-a făcut unghiile. Am râs, am vorbit puțin despre noi și am aflat că este cea mai veche angajată de la Downtown Beauty.

Prin comparație cu alte manichiuriste, Roxana a reușit să îmi curețe cuticulele fără să fie dureros sau chiar sângeros, lucru care mi se întâmpla de multe ori. S-a mișcat rapid și totuși, unghiile nu par făcute în grabă și îmi recomanda lucruri, fără să mi le „îndese pe gât”, astfel că am ajuns să îmi fac unghiile albe, cu o ușoară tematică de Sărbătoare, fără fulgi sau culori aprinse. E prima dată când îmi fac manichiura fără să am un detaliu pe care manichiurista m-a implorat să o las să-l încerce pe mine pentru că îi „place ei mult”.

WhatsApp Image 2021-12-14 at 13.29.47.jpeg

La o privire scurtă pe pagina de instagram Downtown Beauty, am realizat că Roxana nu a mai făcut acest model înainte. Țin să menționez asta pentru că am avut experiențe în care, după ce treceam pe la manichiură și seara erau postate fotografii cu programările din acea zi, mai erau vreo 2 fete care aveau unghiile la fel ca ale mele în proporție de 90%.

Și știu că sună tipic femeilor că nu vrem să fim la fel ca celelalte și vrem să fim „unice”, dar nu e vorba despre asta, mai ales că nici nu le cunoști pe celelalte cliente, dar e vorba de inspirația manichiuristei și de modul în care personalizează manichiura după personalitatea și gusturile clientelor.

Roxana, spre deosebire de alte manichiuriste pe care le-am întâlnit, face acest lucru. După cum a spus și ea: „manichiuristele trebuie să-și pună amprenta pe unghiile clientelor”, și acea amprentă trebuie să fie unică.

Rezultatul m-a surprins plăcut și sunt fericită că am încercat ceva nou. Mai fericită am fost că am avut încredere să mă las pe mâinile Roxanei și nu am ieșit din salon dezamăgită.

Cu toate că nu am trecut prin toate serviciile lor, la Downtown Beauty poți merge și pentru vopsit, aranjat și pedichiură.

Downtown Beauty nu este numai despre doamne, ci și despre domni

Bineînțeles, o parte din salon este dedicată domnilor. Așadar, în timp ce tu te răsfeți la manichiură, soțul sau iubitul își pot aranja părul sau barba în partea de Barber Shop. Astfel, amândoi veți pleca de acolo arătând fresh. 

Downtown Beauty este mai mult decât un salon, este o familie formată din 8 membri. Sunt o echipă tânără, amuzantă, dar serioasă atunci când vine vorba de munca depusă. I-am văzut și pe câțiva băieți care mai vorbeau cu fetele și nu cred că am zărit o singură față serioasă în acea dimineață ploioasă de decembrie. Toți erau cu zâmbetul pe buze, de parcă nu au venit la muncă, ci acasă.

Salonul Downtown Beauty este situat în incinta clădirii The Office, fiind accesibil pentru toată lumea, și este deschis de Luni până Sâmbătă, de la ora 10:00 la 19:00, iar Joi și Vineri chiar până la ora 21:00.

Așadar, dacă încă nu v-ați făcut programare la salon pentru Crăciun, apelați la Downtown Beauty (0786 994 480) cu încredere și garantez că veți deveni client fidel fără să vă dați seama. 


Comentarii Facebook