Unde pot fi amplasate parkinguri subterane cu lift în Cluj-Napoca - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a explicat că, în zona centrală a orașului, sunt două locații în care pot fi amenajate parkinguri subterane cu lift. 

 

Am dat câteva locații în zona centrală pentru parkinguri automate. Sistemul acela cu lift, care se face subteran. Bagi mașina în subteran și sunt câteva locații care se pretează la acest demers. Una ar fi în fața Teatrului Național, în partea spre statuia lui Avram Iancu, cu intrări și ieșiri de pe trotuar. Alta în fața la Casa Învățătorului, lângă parc, tot subteran. Mai avem alta, lângă cimitirul Central, în dreapta cum intri. Acolo este proprietate privată și să vedem cum negociem cu proprietarul. Acolo se poate face suprateran și nu subteran. 

 

După ce vom realiza cel puțin unul dintre aceste parkinguri, poți să speri că în zona centrală vei putea impune restricții de altă natură. Trebuie să ai un minim necesar pentru cei care vin, lucrează, să aibă unde să stea și după aceea poți să vii impui restricții”, a explicat primarul Emil Boc, în cadrul emisiunii Știri de Cluj LIVE.

 

Aceste parkinguri ar putea avea până la 300 de locuri de parcare.

Comentarii Facebook